Air Serbia uspostavila drugu izravnu zračnu vezu s Kinom

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2024. u 07:00
Air Serbia uspostavila je direktnu zračnu liniju između Beograda i Guangzhoua u NR Kini/D. Kapetanović/PIXSELL

Blizina Hong Konga i Makaa čini ovu destinaciju vrlo atraktivnom za turistička putovanja.

Air Serbia uspostavila je direktnu zračnu liniju između Beograda i Guangzhoua u Narodnoj Republici Kini.

To je druga destinacija u toj azijskoj zemlji prema kojoj srpski nacionalni zrakoplovni prijevoznik prometuje u redovnom prometu. Letovi između glavnog grada Srbije i “vrata južne Kine” obavljat će se dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, zrakoplovima Airbus A330-200 iz dugolinijske flote Air Serbia, priopćeno je.

“Guangzhou je jedno od najvažnijih industrijskih i trgovačkih središta u NR Kini pa vjerujemo da će direktni letovi za taj grad biti posebno zanimljivi poslovnoj zajednici naših dviju zemalja, ali i cijele Europe.

Blizina Hong Konga i Makaa čini ovu destinaciju vrlo atraktivnom za turistička putovanja, odnosno za sve one koji žele da se upoznaju sa stilom života, tradicijom i kulturom Velikog zaljeva – rekao je Jiri Marek, generalni direktor Air Srbije.

Guangzhou je grad u kojem se isprepliću suvremeno i moderno s bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, a poznat je i po iznimnoj kulinarskoj tradiciji, posebice autentičnoj kuhinji koju karakteriziraju raznolika i egzotična jela.

Komentirajte prvi

New Report

Close