ATRON uspješno predstavio svoja rješenja i proizvode na sajmu InnoTrans 2024 u Berlinu

Autor: Promo , 01. listopad 2024. u 08:32

ATRON je i ove godine prezentirao svoja rješenja i sustave nadzora i kontrole voznog parka te naplate karata.

Sajam InnoTrans 2024 održan prošlog tjedna posjetilo je nešto manje od 140 000 posjetitelja. Ovogodišnje teme bile su digitalizacija, elektrifikacija, automatizacija i održivost javnog prijevoza putnika te su na navedene teme održani brojni paneli, diskusije i prezentacije izlagača.

ATRON je i ove godine prezentirao svoja rješenja i sustave nadzora i kontrole voznog parka te naplate karata.

ATRON Transport Control System (ATCS) najnovije RX generacije značajno je poboljšao komunikaciju između vozila i prometnog centra. Omogućeno je i precizno praćenje razine opterećenja vozila kako bi se planiranje resursa u prometnim centrima obavilo na optimalan i učinkovit način.

U području prodaje karata ATRON portfelj je izazvao veliki interes potencijalnih korisnika. Među posjetiteljima su bili i predstavnici prijevozničkih poduzeća iz Hrvatske a sastanci su protekli u radnoj atmosferi. ID ticketing otvara nove mogućnosti za putnike kao što su kontrola cijene karata odnosno ponude najboljih cijena. Putnici i turisti koji dolaze u kraće posjete gradovima ili regijama mogu bez registracije kupovati karte pružanjem usluga bezgotovinskog plaćanja. ATRON uređaji za prodaju karata također omogućuju bezgotovinska plaćanja putem Apple Pay, Google Pay, PayPal, i sličnih rješenja.

Tijekom tri sajamska dana u formi ATRON poslovnog doručka (ATRON business brekfast) eksperti ATRON-a su predstavili tri važne teme:

  • elektronsku naplatu karata – e-ticketing
  • ATRON Transport Control System RX generacije
  • modernizacija automata za prodaju karata – retrofit

ATRON poslovni doručak već je dobro poznata i popularna forma komunikacije sa korisnicima ATRON sustava, a ove godine održana je i na sajmu InnoTrans 2024 u Berlinu.

„Zadovoljni smo odazivom i interesom za ATRON rješenja i proizvode tijekom sajma. Siguran sam da će dobar dio obavljenih razgovora rezultirati daljnjim upoznavanjem s ATRON portfeljom i novim ugovorima. Posebno veseli dobar odaziv zainteresiranih iz Hrvatske i susjednih zemalja.”, rekao je voditelj podružnice ATRON-a u Hrvatskoj Mario Škarica.

New Report

Close