Poslodavac nudi plaću od 300 eura dnevno, smještaj i prehranu

Autor: Poslovni.hr , 18. rujan 2024. u 09:32
Foto: Unsplash

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr., tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

BAUHAUS-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci, na lokaciji Kukuljanovo 346. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, trinaesta plaća i godišnje nagrade. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

ORCA Employment j.d.o.o. traži Bageriste (m/ž) za rad u Europi. Posao nudi plaću do 300 EUR dnevno, refundaciju troškova izrade dokumentacije i pomorske knjižice, te pokrivanje troškova avio karata, smještaja i prehrane. Rad je organiziran u ciklusima od 4 tjedna na poslu i 4 tjedna kod kuće. Prijavite se putem linka do 26.9.2024.

Telenerg-inženjering d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike (m/ž) – Projektanta za rad u Zagrebu ili Splitu. Kandidat treba imati fakultetsku diplomu iz elektrotehnike, znanje engleskog jezika, i poznavanje MS Office paketa. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 25.9.2024.

Vetti Group d.o.o. traži Recepcionera (m/ž) za rad u Zagrebu i Splitu. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad na području Splitsko-dalmatinske. Poželjno je iskustvo iz područja elektronike, mehanike, autoelektrike ili automehanike te osnovno znanje rada na računalu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalni radni odnos, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalista za vode i plinove (m/ž) za rad u Sisku. Potrebna je visoka stručna sprema iz strojarstva ili kemijskog inženjerstva, iskustvo na sličnim poslovima i napredno korištenje MS Office i engleskog jezika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, bonus, naknadu za prekovremeni rad i prijevoz, te osiguranje toplog obroka. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente na odjelu telemarketinga (m/ž) za rad u Osijeku. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, obuku, rad u modernim uredima i mogućnost rada od kuće. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Predstavnika prodaje (m/ž) za rad u više gradova uključujući Pazin, Poreč, Pulu i Rijeku. Potrebna su prethodna iskustva u prodaji i dobra komunikacija. Poslodavac nudi konkurentne uvjete rada i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 23.9.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Terenskog prodajnog predstavnika za A1 usluge (m/ž) za rad u više gradova. Poželjno je poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi fiksnu plaću, bonuse, smartphone s A1 tarifom, božićnicu, te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 14.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu. Poželjna je KV kvalifikacija i samostalnost u radu. Poslodavac osigurava smještaj za kandidate izvan Zagreba te nudi plaću od 1.500 € do 1.800 € neto. Prijavite se putem linka do 27.9.2024.

Komentirajte prvi

New Report

Close