Lidl počinje izgradnju tri nove trgovine, lanac trenutno ima oko 375.000 zaposlenih diljem svijeta

Autor: Poslovni.hr , 05. rujan 2024. u 12:08
Shopping carts stand in a branch of supermarket food discounter Lidl in Stuttgart, Germany, 3 March 2015. Photo: Marijan Murat/dpa | usage worldwide /DPA/PIXSELL

Ovaj lanac trenutno ima oko 375.000 zaposlenih diljem svijeta.

Nastavlja se izgradnja Lidlovih trgovina u Bosni i Hercegovini. Nakon početne kupovine parcela u Sarajevu, Mostaru i Gračanici, Lidl je sada postao vlasnik zemljišta u Vogošći, Zvorniku i Gradišci. Uz ovu višemilijunsku investiciju planirana je izgradnja tri nove trgovine, prenosi portal Indikator.

Početak radova Lidlovih prodajnih objekata u Vogošći, Zvorniku i Gradišci očekuje se u rujnu. Ovo je nastavak Lidlovih planova širenja u Bosni i Hercegovini. Lidl je dio Schwarz grupe i jedna je od vodećih tvrtki u maloprodaji prehrambenih proizvoda u Njemačkoj i Europi. Lidl ima oko 12.350 trgovina i preko 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji.

Ovaj lanac trenutno ima oko 375.000 zaposlenih diljem svijeta. Lidl u Bosni i Hercegovini ulaže i u logistički centar u Lepenici. Ovaj objekt prostire se na približno 60.000 četvornih metara i bit će opremljen specijaliziranim strojevima, sustavima automatizacije i logističkom opremom, s fokusom na optimizaciju poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close