ALTA banka i Sportske Igre Mladih: Investicija u buduće lidere

Autor: Promo , 30. kolovoz 2024. u 08:52

Kroz sponzorstvo Sportskih igara mladih ALTA banka prepoznaje značaj ulaganja u mlade, ne samo kao buduće sportske nade, već i kao buduće lidere našeg društva.

ALTA banka All-star Sports day u Splitu protekloga je petka označio zatvaranje 28. izdanja Sportskih igara mladih – najvećeg manifestacije amaterskog sporta u Europi. Više od 800 državnih pobjednika iz Hrvatske, Srbije, BiH, a ove godine i Slovenije, pet se dana potpuno besplatno družilo, kupalo i natjecalo u čak 10 sportskih disciplina.

Podrška ALTA banke ovom velikom događanju nastavak je mnogobrojnih aktivnosti kojima banka pruža podršku mladim sportašima i promociji zdravog životnog stila kroz sport.

Smatramo da su događaji ovog tipa od ključnog značaja za razvoj mladih generacija, ne samo zbog promocije sporta i fizičke aktivnosti, već i zbog razvoja timskog duha, odgovornosti i poštovanja među sudionicima. Ponosni smo što imamo priliku podržati Sportske igre mladih i doprinijeti njihovom rastu i uspjehu”, poručili su iz ALTA banke, članice ALTA Grupe.

Na Sportskim igrama mladih ove je godine sudjelovalo više od 328 tisuća djece iz regije, čiji su se najbolji predstavnici okupili na završnom odmjeravanju snaga u Hrvatskoj. Splitska je Riva bila domaćin tradicionalne ALTA banka svečane ceremonije zatvaranja 28. sezone Plazma Sportskih mladih, gdje su nastupile i mlade glazbene zvijezde predvođene Martinom Kosovcem, a sudionike je pozdravila i olimpijska judo pobjednica, Splićanka Barbara Matić. Večer je začinjena spektakularnim vatrometom.

Nakon što su buduće generacije pokazale svoje sportske kvalitete, u petak 23. kolovoza održan je i ALTA banka All-star Sports day, gdje su profesionalni sportaši, visoki dužnosnici u sportu, ambasadori SIM-a, sportaši i osobe iz javnog života cijele Europe pokazali svoje sportske i fair play vještine te se družili s najmlađima.

Kao društveno odgovorna kompanija, ALTA banka se kontinuirano trudi podržavati inicijative koje imaju za cilj unapređenje društva i zajednica u kojima posluje. Kroz sponzorstvo Sportskih igara mladih, ALTA banka želi inspirirati mlade da se bave sportom, ali ih i ohrabriti da slijede svoje snove i razvijaju talente. Imajući u vidu sport kao jedan od najvažnijih čimbenika razvoja djece i mladih, iz Banke nastoje doprinijeti stvaranju pozitivnog okruženja u kojem će mladi imati priliku razvijati svoje potencijale i graditi zdrav način života.

ALTA banka jedna je od najbrže rastućih bankarskih grupacija regije fokusirana na inovativna rješenja i široku paletu digitalnih usluga. Od trenutka integracije u ALTA Grupu, ALTA banka utrostručila je tržišni udio, a do kraja godine trebala bi imati 15 filijala i više od 150 bankomata. ALTA banka je među prvim bankama na tržištu uvela Google Pay, prva je izdala DINA Contactless karticu, nacionalnu platnu karticu Republike Srbije za plaćanje robe i usluga i za podizanje gotovine. U financijskom sektoru, ALTA Grupa obuhvaća i ALTA Pay platnu platformu – vodeću certificiranu instituciju za elektronski novac na srpskom tržištu, s najvećim brojem obavljenih transakcija u platnom prometu koje dosežu i do 3 milijuna platnih naloga mjesečno i gotovo 4.500 maloprodajnih mjesta. U sklopu grupe je i Eki Pay/Montenegro transfers – prvi pružatelj usluga Western Union transfera novca na tržištu Srbije i Crne Gore.

Kroz sponzorstvo Sportskih igara mladih ALTA banka prepoznaje značaj ulaganja u mlade, ne samo kao buduće sportske nade, već i kao buduće lidere našeg društva.

Vaša ALTA banka.

STABILNA, SIGURNA I JAKA!

New Report

Close