Oprez! Kamere vrebaju na više od 40 novih lokacija

Autor: Poslovni.hr , 24. srpanj 2024. u 09:34
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Važno je naglasiti kako taj popis ustvari i nije konačan.

Kako se može primijetiti na brojnim lokacijama diljem Hrvatske, Ministarstvo unutarnjih poslova ponovno je u akciji postavljanja novih kamera.

Prema najsvježijim informacijama koje je Autonet dobio iz MUP-a, u prethodnih dva mjeseca postavljeno su kućišta za kamere na čak 37 novih lokacija. Njihov popis donosimo na kraju teksta. Iz MUP-a navode kako se za ovu tranšu koriste prvenstveno kućišta, pogodna za uređaje GATSO T-serije RT4 i POLCAM SmartEye ST1.

>>Listu novih lokacija kamera pronađite na Autonet portalu

Važno je naglasiti kako taj popis ustvari i nije konačan. Naime, postavljanje novih kućišta za kamere, na za to predviđene lokacije i dalje je u tijeku, pa se može deseti da vas kamera snimi u prekršaju i na nekoj lokaciji koja ovdje nije navedena.

Novost je da su kućišta za kamere za nadzor brzine stigle i na hrvatske otoke, a gdje ih do sada (ako se ne varamo) nije bilo. Tako sada daleko oprezniji trebaju biti vozači koji prometuju na Visu, Braču i Hvaru, s time da su na otoku Braču postavljene kamere na dvije lokacije. Pored ove četiri kamere na otocima, još deset njih nalazi se na području Splitsko-dalmatinske županije. Tako je i dalje ova županija rekorder s ukupno 78 lokacija na kojima su postavljena kućišta za kamere.

Komentirajte prvi

New Report

Close