Stabilnost i razvoj kao temelji osobnog uspjeha!

Autor: Promo , 08. srpanj 2024. u 15:24

INA upravlja modernom regionalnom mrežom koju čini više od 500 maloprodajnih mjesta.

Tržište rada proteklih godina je iznimno živo. S obzirom na veliki broj mogućnosti za zaposlenje, odabir pravog poslodavca sve je teži. Koju tvrtku odabrati za početak ili nastavak karijere postala je dilema brojnih radnika. Ako ste netko tko tek kroči u poslovni svijet, vjerojatno su vam mogućnosti osobnog rasta i razvoja te unapređenje vlastitih vještina visoko na listi prioriteta. S druge strane, osobe koje već imaju određeno iskustvo često teže stabilno radno mjesto.

INA upravlja modernom regionalnom mrežom koju čini više od 500 maloprodajnih mjesta. Kompanija u Republici Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a maloprodajna mjesta posjeti više od 270 tisuća kupaca na dan. Kako bi ostala prvi izbor kupaca u pokretu, INA kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u modernizaciju i širenje maloprodajnih mjesta te unapređenje ponude i kvalitete usluga. Navike kupaca se ubrzano mijenjaju, stoga je INA usmjerena na transformaciju benzinskih postaja u maloprodajna mjesta i gastro odredišta te je slijedom toga 2016. godine uveden novi gastro koncept Fresh Corner.

Vjerne kupce kompanija nagrađuje kroz program vjernosti INA Loyalty uz koji članovi mogu ostvariti brojne popuste. S gotovo 650 tisuća članova, INA Loyalty je postao jedan od najkorištenijih programa vjernosti u Hrvatskoj.

Zajednički nazivnik svih tih uspjeha i postignuća su ljudi. Upravo na kvalitetnim zaposlenicima je izgrađen poslovni uspjeh Ine. Kompanija to prepoznaje i kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike, njihov razvoj i zadovoljstvo.

Kao pouzdan suputnik u razvoju karijere, INA u svakom trenutku osigurava potporu i stabilnost na putu prema uspjehu.

„Ugodnom osobnošću, proaktivnošću i spremnošću na promjene, svatko ima priliku doći do nove pozicije i ispuniti svoj puni potencijal“, ističe Ivana Prelčec, voditeljica INA maloprodajnog mjesta Zagreb-Resnik. Kompanija stvara prilagođena rješenja za edukaciju uz korištenje internih platformi za učenje, kao i internih trenera. Osobni uspjeh pojedinca i uspjeh tima su, u konačnici, uspjeh cijele INA Grupe.

Kolegijalnost, pozitivna radna atmosfera i međusobna podrška su ono što se može očekivati ako se pridružite Ininom timu i postanete član ove ponosne zajednice. „Tu smo jedni za druge kada je potrebno, jer razumijemo da svaki dan u maloprodaji donosi nešto novo“, poručuje Lucija Jukić, voditeljica jednog INA maloprodajnog mjesta Velika Gorica. Ako ste spremni za nove izazove i rast, više informacija, kao i sve otvorene pozicije u maloprodajnom timu Ine, pronađite ovdje.

Komentirajte prvi

organizator
Pod pokroviteljstvom
glavni partner
partner
partner
partner
Partner
partner
partner
partner
partner
partner

New Report

Close