FOTO: Nakon realizacije investicijskog ciklusa od 8 milijuna eura, ‘Medena’ zasjala u novom ruhu

Autor: Poslovni.hr , 03. srpanj 2024. u 09:45
Foto: Press

Apartmanska naselja generalno su deficitarna u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji.

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem nadomak Trogira zasjalo je u novom ruhu nakon što je realiziran višegodišnji investicijski ciklus u vrijednosti od 8 milijuna eura

Iz uprave Apartmana Medena d.d. priopćili su da je riječ o investiciji koja se ostvarivala pune tri sezone, a u sklopu čega su svi apartmani kategorizirani s četiri zvjezdice te je izgrađen plato od 600 kvadratnih metara s četiri vanjska bazena što predstavlja veliki iskorak u smislu kvalitete sadržaja i infrastrukture.

Inače, apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 251 apartmana i nalazi se u vlasništvu LNS grupe koja u portfelju drži i istoimeni Hotel Medena, Hotel Ola te niz drugih hotela u Hrvatskoj.

Predstavnik LNS grupe, Danko Končar, izjavio je kako su Apartmani Medena pionir apartmanskog turizma u Dalmaciji te su kao tržišni lider sada doživjeli preobrazbu koja je tek početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu.

“Apartmanska naselja generalno su deficitarna u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji. Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovu investiciju kako bismo najljepšu lokaciju na Mediteranu učinili još reprezentativnijom. Ovim putem mogu i najaviti skorašnju izgradnju aparthotela s 5 zvjezdica i 100 soba čija je vrijednost 35 milijuna eura. Novo lice apartmanskog naselja Medena tek je početak naših velikih planova”, izjavio je Končar.

Komentirajte prvi

New Report

Close