Hotel Nomad očekuje odličnu ljetnu sezonu

Autor: Poslovni dnevnik , 24. lipanj 2024. u 22:00
Foto: Pixabay

Generalni menadžer hotela Nomad Mesud Ljuhar ističe da su tijekom ljeta vrlo atraktivna destinacija za turiste s Bliskog Istoka.

Do srpnja će ispod hotela Nomad na Bjelašnici biti dovršena i izgradnja dvije skijaške ljetne staze, za skijanje na specijalnoj skijaškoj plastičnoj podlozi. To će omogućiti da skijanju u ljeti poduče i početnike, a i takvom ponudom se izdvajaju od mnogih planinskih hotela u Europi, piše eKapija.

Generalni menadžer hotela Nomad Mesud Ljuhar ističe da su tijekom ljeta vrlo atraktivna destinacija za turiste s Bliskog Istoka, odakle imaju i veliki broj dolazaka, posebno iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Kuvajta i Saudijske Arabije. I iz drugih zemalja svijeta bilježe sve više dolazaka turista, ali ipak najviše njih dolazi iz zemalja bliže regije te dijaspore.

“Još uvijek imamo veliki broj last minute rezervacija, ali već sada vidimo da bi ljeto trebalo biti veoma dobro. Cilj nam je ove ljetne sezone dostići popunjenost od oko 50 posto. Mislimo i da će ljetna sezona u narednim godinama s dovršetkom novih sadržaja biti i jača, sa sigurno većom popunjenošću, od 65 do 70 posto”, kaže CEO hotela Adnan Selmanagić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close