Otvoren peti JumpIT forum: Čeka nas bolja godina

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2023. u 17:18
Foto: JumpIT forum

Prvi dan kroz predavanja su još obrađene teme u spektru od upravljanje dinamikom razvoja projektnih timova, važnosti komunikacije u projektima, kibernetičkoj sigurnosti i brojne druge

Na petom po redu JumpIT Forumu, koji je započeo u Zagrebu u utorak 03. listopada već prvi dan se okupilo preko 200 ljudi. Forum je započeo uvodnim predavanjem dr. sc. Roberta Kopala koji je opširno govorio o izazovima, prilikama i opasnostima vezano uz umjetnu inteligenciju.

Nakon toga uslijedio je Panel poslovnih lidera na kojem je sudjelovalo četvero predsjednika uprava: Ivana Gažić – Zagrebačka Burza, Adrian Ježina – Telemach, Filip Ljubić – Q agency te Mario Žižek – Addiko banka. Bilo je riječi o tome kako je početkom godine prešao prijelaz na euro, koje izazove su kompanije imale i kako su ih premostile. Obrađene su i teme globalne ekonomije i stanja u Hrvatskoj, a panelisti su bili jednoglasni u stavu da nas čeka bolja godina.

Prvi dan kroz predavanja su još obrađene teme u spektru od upravljanje dinamikom razvoja projektnih timova, važnosti komunikacije u projektima, kibernetičkoj sigurnosti i brojne druge. Dan je završen CTIO Panelom Umjetna inteligencija, kibernetička sigurnost, tehnološki trendovi. Sudjelovali su Vedran Antoljak – Best ADvisory, Dalibor Kovačević – Raiffeisenbanka, Danijel Miletić – Hrvatska poštanska banka i Ratko Mutavdžić – Miscrosoft.

Konferencija završava u srijedu 04. listopada

Komentirajte prvi

New Report

Close