Užasan zločin u BiH: Muškarac ubio više ljudi. Sve snimao uživo

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2023. u 13:01
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

U tijeku je velika policijska akcija na području Gradačca, gdje policija traga za muškarcem zbog upotrebe vatrenog oružja. Potvrđeno je da je ubio troje ljudi, među kojima je i njegova supruga.

Korišteno je vatreno oružje. Specijalne ekipe su upućene na teren i akcija je u tijeku.

“U Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je, prema prvim informacijama, više osoba ozlijeđeno. Za osobom se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužitelj. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi postrojbe policije za specijalnu potporu”, priopćili su iz MUP-a Tuzlanske županije.

Poznato je da je muškarac vatrenim oružjem ubio suprugu.

Sve je snimio i objavio na društvenoj mreži Instagram.

Sve policijske snage stavljene na raspolaganje

'Federalna uprava policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova stavila je na raspolaganje MUP-u Tuzlanskog kantona i nadležnom tužilaštvu sve svoje kapacitete, počev od Specijalne policijske jedinice FUP-a, Centra za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanje FUP-a te inspektore iz Odsjeka za cyber kriminal', priopćio je šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović.

Kako piše Avaz, trenutno traje intenzivna potraga za ubojicom. Zatvoreni su ulazi i izlazi iz grada.

Policija potvrdila da je troje ubijenih

Policija potvrdila da su tri osobe ubijene, pišu Klix i Avaz.

Komentirajte prvi

New Report

Close