Abazović: Rušimo sve nelegalne objekte u Crnoj Gori

Autor: Poslovni dnevnik , 15. veljača 2023. u 07:00
Ima otpora i unutar institucija, a odavdje su otišli milijuni eura, rekao je premijer Abazović/MILOŠ TEŠIĆ/ATAIMAGES/PIXSELL

Poručio je i da će se stati na kraj građevinskoj mafiji.

Crnogorski premijer Dritan Abazović s ministrima je na Morači nazočio rušenju nelegalnih postrojenja za iskapanje šljunka. U izjavi za TVCG poručio je da će biti srušeni svi nelegalni objekti ne samo na Morači nego širom Crne Gore.

”Sravnit ćemo sa zemljom sve nelegalne objekte, ne ovdje već širom Crne Gore. Nakon što riješimo šljunak, prelazimo na šume”, kazao je Abazović u emisiji “Dobro jutro Crna Gori”. Poručio je i da će se stati na kraj građevinskoj mafiji.

”Ima otpora i unutar institucija, ima svega… Odavde su otišli milijuni eura”, priopćio je crnogorski premijer i dodao da su odlučni u zaštiti vodoopskrbe primorja.

Na terenu su izašli i ministrica ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, direktori uprava, velike policijske snage…

”Kreće rušenje nelegalnih objekata u koritu rijeke Morače. Stajemo na kraj uništavanju naših prirodnih resursa”, napisao je premijer Dritan Abazović na svom Facebook profilu.

Komentirajte prvi

New Report

Close