Kako bi izrada sladoleda bila što jednostavnija, poslužite se kalupima za sladoled i štapićima, a uz glavni sastojak Nutellu sve što vam treba je vrhnje.
Sastojci
– 4-5 žlica Nutelle
– 250 grama hladnog vrhnja
Priprema
Nutellu i 100 grama vrhnja izmiksajte u glatku smjesu. Preostalo vrhnje istucite u čvrsti šlag i pažljivo umiješajte u smjesu s Nutellom.
Čim se stvori homogena masa, rasporedite kremu po kalupima za sladoled. Zatim ih odložite zamrzivač i zamrzavajte 12 sati pa istisnite iz kalupa.
Želite li dodatnu porciju čokolade, sladoled možete umočiti u otopljenu čokoladu i ostaviti da se ohladi, piše tportal.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu