Nakon dvije godine stanke ovaj vikend se održava Hairstyle News Festival

Autor: Poslovni.hr , 12. svibanj 2022. u 11:58
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Uz tradicionalni show, na kojemu će na pozornici domaći i regionalni lideri frizerske scene pokazati novitete i tehnike šišanja i stiliziranja, koloristike, te muškog friziranja i barberinga, u Opatijskom centru Gervais održat će se i edukacijski program.

Ovaj vikend, nakon dvije godine stanke zbog korone, napokon se održava novi, 17. po redu Hairstyle News Festival, jedinstven međunarodni događaj na kojemu se okupljaju profesionalci, prezentira najnovije trendove frizerske struke. Uz tradicionalni show, na kojemu će na pozornici domaći i regionalni lideri frizerske scene pokazati novitete i tehnike šišanja i stiliziranja, koloristike, te muškog friziranja i barberinga, u Opatijskom centru Gervais održat će se i edukacijski program.

Prvog dana, u subotu 14. svibnja, održat će se niz predavanja i okruglih stolova, a među važnijim temama biti će nedostatak frizera na tržištu, obrazovanje, premoštavanje burn outa, te priprema salona za uvođenje eura. Nedjelja, 15. svibnja, rezervirana je za show-program i nastupe brojnih brojne zvijezde iz Hrvatske i susjednih zemalja, ali i primjerice iz SAD-a. Za sve posjetitelje ulaznice na Festival biti će besplatne.

Komentirajte prvi

New Report

Close