Oglas za posao izazvao veliki interes i kritike, autorica nije ostala dužna

Autor: Poslovni.hr , 09. svibanj 2022. u 10:42
FOTO: Pixabay

Obzirom da Hrvatskoj sve više nedostaje radne snage, ponuda poslova koju poslodavci objavljuju na društvenim mrežama sve je raznolikija, a jedan oglas u kojem se nudi, za domaće prilike, prilično visoka plaća, izazvao je niz komentara, ali i kritika. Autorica oglasa im je odgovorila.

U grupi “Tražim i nudim posao – Hrvatska i EU” na Facebooku osvanula je vrlo zanimljiva ponuda za posao. Naime, u jednom restoranu traže se dva “vrhunska kuhara” mediteranske i dijelom japanske kuhinje. Radi se od 8 do 10 sati dnevno, osiguran je smještaj i obrok u restoranu – za plaću od 35.000 kuna.

Reklo bi se dobra ponuda, ali dio komentatora bio je prilično skeptičan. Nisu izostale ni kritike.

“A koliko dobije vrhunski kuhar,kad radi popodnevnu smijenu i ostane dok ima gostiju a to zna biti i do iza ponoći ??”, pitala je jedna, “ne laprdajte, nudi se plaća od 35.000,00 kuna, kolika bi to plaća bila potrebna za vaše znanje i 8 sati rada??? Koliko ste vi to dobra kuharica???” ubrzo je odgovorila druga članica grupe.

Premda je bilo i pohvalnih komentara, autorica oglasa osvrnula se uglavnom na ove negativne.

“Gledajte bezveze se nadmećete sa komentarima,objavila san oglas i vi se što? Natječete u čemu? Napisala san lipo oglas sa našim uvjetima. Ne razumijem koji je problem s ljudima
Ako se ne pronalazite u oglasu zašto ga uopće komentirate?
Ako ste opečeni sa ponudama i svojim radom i poslodavcima zašto se ne skupite lipo zajedno negdje i jadate nego meni pljujete bezveze oglas?”, bila je jasna.

Komentirajte prvi

New Report

Close