U Puli uskoro niče poduzetnički centar na više od 1500 kvadrata

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2022. u 09:38
Foto: Pixabay

Centar vrijedan 24,3 milijuna kuna s PDV-om gradit će splitske tvrtke Lavčević i Lavčević – inženjering koji su se obvezavli se da će posao zgotoviti u roku od 12 mjeseci.

Kao što je i najavljeno, počelo je rušenje zgrade bivše Mehanike u Marulićevoj ulici u Puli da bi na tom mjestu uskoro počela izgradnja Coworking poduzetničkog centra, javlja Glas Istre.

Centar vrijedan 19.883.346 kuna bez, odnosno 24,3 milijuna s PDV-om gradit će splitske tvrtke Lavčević i Lavčević – inženjering. Njihovi su predstavnici ugovor o gradnji potpisali 7. travnja, obvezavši se da će posao zgotoviti u roku od 12 mjeseci. Riječ je o projektu koji se realizira u sklopu ITU mehanizma još od 2020. godine, a planira se dovršiti do konca 2023. godine. Nositelj je Istarska razvojna agencija, a partner Grad Pula.

Centar će se prostirati na bruto površini od 1.514 četvornih metara. Sadržavat će radne jedinice za korisnike, urede, sale za sastanke, multimedijsku konferencijsku dvoranu, networking zone, kao i prostorije za slobodno vrijeme.

Komentirajte prvi

New Report

Close