FOTO: I Zagreb nastradao od potresa u Petrinji

Autor: Poslovni.hr , 29. prosinac 2020. u 14:06
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Novinari s terena u Zagrebu javljaju da je u potresu oštećena i zgrada Ministarstva obrane na Trgu kralja Petra Krešimira IV. 

Ministar vanjskih poslova Goran Grlić Radman izjavio je u utorak da je u najnovijem potresu s epicentrom u Petrinji, a koji se osjetio i u Zagrebu ponovno oštećena zgrada Ministarstva, a mediji javljaju da je oštećena i zgrada Ministarstva obrane na Trgu kralja Petra Krešimira IV.

„Ministarstvo vanjskih i europskih poslova je u ožujku pretrpjelo znatna oštećanja i sada je ponovno pogođeno potresom, trenutno ne znamo koja su oštećenja, ali se treslo, padala je žbuka i lusteri”, izjavio je Grlić Radman u parku Zrinjevac, gdje je izašao iz svojeg ureda, nakon što je snažan potres magnitude 6,2 stupnja oko 12,20 sati pogodio područje Petrinje, a snažno se osjetio i u Zagrebu.

„Bio sam u svojem uredu kada je pogodio potres, sve kolege su izašle iz svojih ureda i sada stojimo na Zrinjevcu”, dodao je ministar Grlić Radman.

Novinari s terena u Zagrebu javljaju da je u potresu oštećena i zgrada Ministarstva obrane na Trgu kralja Petra Krešimira IV.

Također mediji javljaju da su pacijenti i liječnici bolnice Sveti Duh izašli ispred zgrade bolnice, kao i da je u Dječjoj bolnici u Klaićevoj dio pacijenata premješteno u noviji dio zgrade a dio otpušten kućama.

Komentirajte prvi

New Report

Close