Jandrokovića zbog korone hitna vozila u bolnicu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. listopad 2020. u 09:23
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Jandroković se testirao u petak, a prethodnih dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom.

Nakon konzultacija s liječnicima, budući da je u djetinjstvu i mladosti imao kronični bronhitis, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković je danas otišao snimiti pluća u Kliniku ‘Fran Mihaljević’. Nalaz je uredan, a on je i dalje kod kuće i ima blage simptome bolesti Covida-19, poručeno je iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora.

Postupak s pacijentima koji su pozitivni na koronavirus, a koji moraju obaviti bilo kakav pregled u bolnici, nalaže da ih odvede vozilo Hitne pomoći pa je tako bio i slučaj s Jandrokovićem, piše Jutarnji list.

Par sati prije Jandrokovićeva odlaska u bolnicu u HDZ-u su rekli Jutarnjem da se Jandroković osjeća dobro, da  ima blage simptome i da je na kućnom liječenju.

Jandroković se testirao u petak, a prethodnih dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, zbog čega je u srijedu završio u samoizolaciji.

Naime, predstojniku njegova ureda još u utorak navečer potvrđeno je da je zaražen. Dok je šef Sabora Gordan Jandroković odsutan sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Po tu nebitnu dangubu je došla hitna zbog gripe, a po nekog drugog nebi došli ni da je bez svjeti, nek ide ZETom.

Svi smo jednaki ali su HDZ i SDP jednakiji…

New Report

Close