Šerbedžija govori o velikoj važnosti pomirbe koju su pokrenuli Plenković i Pupovac

Autor: Poslovni.hr , 28. kolovoz 2020. u 13:36

I u četvrtom broju nove Večernjakove Nedjelje očekuje vas obilje zanimljivog i atraktivnog štiva iz svijeta politike, sporta, kulture, svijeta, znanosti, mode, gastronomije. Intervjui, reportaže, analize, putopisi i kolumne otkrivaju novosti i donose pozadinu događaja iz Hrvatske i svijeta.

Donosimo veliki životni intervju našeg proslavljenog glumca Rade Šerbedžije. Nakon što je ovog tjedna u Dubrovniku dobio nagradu Orlando, a u Puli za vikend ima premijeru novog filma, Šerbedžija za Večernjakovu Nedjelju govori o svojoj bogatoj glumačkoj karijeri, ali i otkriva zašto nikad nije bio kod Tita na Brijunima. Glumac govori i o velikoj važnosti pomirbe koju su pokrenuli Andrej Plenković i Milorad Pupovac.
U temi broja otkrivamo tko su Hrvati koji mijenjaju svijet. Pišemo o najvažnijim Hrvatima koji u biotehnologiji, medicini, farmaciji, IT industriji i drugim važnim područjima pokreću trendove u cijelom svijetu.
Šef istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac otkriva kako su se u Istri oduprli koronavirusu u jeku turističke sezone i što treba poduzimati na jesen u borbi protiv pandemije.
Čitajte i kako je američki predsjednički kandidat Joe Biden 1979. godine prvi put posjetio naše krajeve, došavši na sprovod visokom jugoslavenskom dužnosniku i Titovu bliskom suradniku Edvardu Kardelju.
U velikoj kulturnoj temi naši pisci i redatelji govore po kojim bi se hrvatskim knjigama trebali snimiti filmovi.
Za Nedjelju govore i Lino Červar te arhivar legendarne grupe Queen.

Komentirajte prvi

New Report

Close