U jedom dosta poznatom dubrovačkom restoranu društvo od 12 osoba ostalo je zatečeno. Naime, postavu stola po osobi naplaćuju čak 38 kuna, piše Večernji list.
Ceh je očekivano iznosio oko 10.000 kuna, crni rižoto po 278 kuna pokazao se papreno skup, ali gosti nisu trepnuli.
Upitnici nad glavom ostali su jedino zbog tih 38 kuna pomnoženih s 12.
Inače, naplata posluživanja uobičajena je u većini skupljih restorana. U susjednoj Italiji to je, primjerice, sastavni dio usluge restorana.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu