SPAR Hrvatska je smanjio udio soli u kruhu, koji se svakodnevno peče u INTERSPAR pekarnicama na 1,4 posto, što je preporučena količina od strane svjetskih zdravstvenih stručnjaka. Kruh sa smanjenim udjelom soli kupci od početka siječnja mogu pronaći na policama svih INTERSPAR i SPAR poslovnica.
SPAR je udio soli u svih svojih 30-ak vrsta kruha s oko dva posto smanjio na preporučenih 1,4 posto, a u nekima i na manje.
„SPAR Hrvatska ovom izmjenom recepture omogućuje promjene u prehrambenim navikama svojih kupaca”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu