Investicija od 6 milijuna kuna: Nova trgovina Plodine na 2.500 četvornih metara traži nove djelatnike

Autor: Poslovni.hr , 20. siječanj 2018. u 10:27
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Grad Pula uvijek pruža potporu investicijama koje doprinose novim radnim mjestima.

Novi supermarket Plodine u Puli prostire se na 2.500 četvornih metara, broji 160 parkirnih mjesta te trenutno zapošljava 45 djelatnika. Investicija je vrijedna šest milijuna eura. Svečanosti otvorenja u četvrtak je uz brojne uzvanike i građane, prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci te članica Uprave Plodina Đozi Heberling koje su rezanjem vrpce zajednički svečano otvorile supermarket.

Kako piše Glas Istre, Puh Belci se na početku prigodnog govora zahvalila Upravi Plodina što je još jedan značajni investicijski objekt izgrađen u bližoj okolici centra Pule te dodala da vjeruje da će se ostvariti dobra suradnja sa sugrađanima i gospodarstvom.

– Veseli me što su otvorena nova radna mjesta. Grad Pula uvijek pruža potporu investicijama koje doprinose novim radnim mjestima, kazala je između ostalog Puh Belci i dodala da će ovaj projekt donijeti jednu višu kvalitetu kupcima.

Heberling se pak zahvalila svima koji su svojim prisustvom uveličali otvorenje, uz posebnu zahvalu gradonačelniku Pule Borisu Miletiću i svim službama u Gradu na potpori u realizaciji projekta. Kazala je da se radi o investiciji vrijednoj 6 milijuna eura, da je trenutno zaposleno 45 djelatnika, no da u sezoni planiraju zaposliti još 30-ak djelatnika. Pozvala je stoga okupljene građane da im se slobodno obrate ukoliko žele sezonski posao.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Drago mi je vidjeti da se otvaraju Plodine svugdje po Hrvatskoj. Definitivno jedan od najdražih supermarketa, a svaki tjedan imaju akcijske ponude[/url] i k tome se još pridonosi zapošljavanju. Odlična investicija

New Report

Close