Jedan od pionira takve ponude je Tony Berthelot, uzgajivač kamenica čiji automat na Ile de Re, otoku kod francuske zapadne obale nudi žive školjke različitih količina, vrsta i veličina 24 sata dnevno 7 dana tjedno.
Francuski uzgajivači kamenica slijede druge proizvođače svježe hrane koji su nekad imali štandove uzduž ulica, a sada koriste automate.
"Možemo doći u ponoć ako želimo, ako nam se jedu kamenice. To je odlično i stvarno su svježe", rekla je turistkinja Christel Petinon (45).
Kupci kupuju na automatima s bankovnim karticama, otvarajući vrata iza kojih se nalazi odabrana količina, veličina i vrsta kamenica.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.bankrot
Uključite se u raspravu