Franck dobio 
IFS certifikat

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2016. u 21:59
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Ovo je dodatna potvrda izvrsnosti naših proizvodnih procesa, kažu u Francku.

Franck i Adria Snack Company stekli su međunarodno priznati IFS certifikat – International Featured Standard Food koji trgovačkim lancima jamči jednoobraznost pristupa i stabilnost zajamčene razine kvalitete i sigurnosti prehrambenih proizvoda privatnih robnih marki. Certifikacijski audit prema IFS Food standardu potvrdio je da obje kompanije zadovoljavaju visoku razinu usklađenosti sa standardom u tvornicama u Zagrebu i Hercegovcu.

“IFS certifikat osigurava visoku razinu transparentnosti cjelokupnog lanca proizvodnje i isporuke naših proizvoda iz kategorija kave, čaja i snacka s naglaskom na sigurnost hrane, što je posebno važno za proizvodnju trgovačkih marki, posebice iz kategorije snacka i instant mješavina. Ovo je dodatna potvrda izvrsnosti naših proizvodnih procesa i osiguranja vrhunske kvalitete proizvoda po kojima je Franck dobro poznat”, istaknula je Zdenka Milinović Bujan, direktorica za osiguranje kvalitete.

Uz IFS certifikat, Franck je nedavno prošao i certifikacijski audit prema normi ISO 50001: 2011, Sustavi upravljanja energijom, kao i certifikacijski audit halal kvalitete u skladu s normom BAS 1049:2010. Uz navedene certifikate, Franck već od ranije primjenjuje normu ISO 22000:2005 i HACCP načela, napominju iz ove domaće kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close