TOP 10 poslova tjedna: Zapošljavaju Sberbank, Mapei, Manpower, Fidelta, Medtronic, Picardo…

Autor: Poslovni.hr , 06. srpanj 2016. u 10:00
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Ako imate potvrđeno iskustvo i uspješne rezultate u razvoju i vođenju robnih marki, osobito u području proizvoda suvremenih tehnologija (tehnička roba, IT, CE i sl), a pritom imate i strast i stručnost u svom području – napravite sljedeći korak u razvoju svoje profesionalne karijere i pridružite se M SAN-u – mladom, dinamičnom i brzorastućem timu kao sastavnom dijelu najvećeg regionalnog distributera tehničke robe kao VIVAX brand marketing manager (m/ž) u Zagrebu. Opširnije pročitajte ovdje.

Zbog povećanja obujma poslovanja, Odjel za usluge javnom sektoru PricewaterhouseCoopers Savjetovanja d.o.o. traži nove, iskusne članove tima, a trenutno zapošljava Višeg konzultanta u Odjelu za usluge javnom sektoru PwC Hrvatska. Od kandidata se očekuje VSS ekonomskog smjera i 3 godine iskustva na sličnim ili istim poslovima, a nudi se rad na neodređeno vrijeme (uz probni rok od 6 mjeseci) i stimulativna primanja uz dodatne beneficije. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Ako vas motivira izazov, inspirira vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite se na oglas za radno mjesto Specijalist u OJ pravni poslovi (m/ž). Odgovornosti uključuju sastavljanje i pravno kontroliranje najsloženije ugovorne dokumentacije na hrvatskom i engleskom jeziku, pružanje pravnih savjeta i mišljenja povezanih uz pojedinačni pravni posao, i dr. Imate li najmanje 5 godine radnog iskustva, ovdje ispunite brzu prijavu.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga, te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. U svrhu daljnjeg širenja svog poslovanja traže se motivirane osobe za rad na poziciji Regionalni stručni suradnik (m/ž). Otvorene su tri pozicije u Dalmaciji, Istri i Primorju i u Slavoniji. Od vas se očekuje VSS građevinskog/arhitektonskog smjera (prednost, nije uvjet), a tvrtka nudi rad i profesionalni razvoj u multinacionalnoj kompaniji. Opširnije pročitajte ovdje.

Powerserv Croatia je dio Powerserv grupacije sa sjedištem u Beču, Austrija. Za klijenta Agroholding – stabilnu i rastuću kompanija koja djeluje na dinamičnom i izazovnom tržištu proizvodnje hrane i prehrambene industrije traži se Voditelj kontrolinga (m/ž) za mjesto rada u Cazinu (BiH). Poslovi uključuju koordinaciju aktivnosti poslovnog planiranja i budžetiranja, te kreiranje metodologije za izradu poslovnih planova i nadzor nad procesom poslovnog planiranja. Opširnije pročitajte ovdje.

Manpower Hrvatska za klijenta traži Računovođu (m/ž). Ako imate diplomu, minimalno tri godine radnog iskustva, te odlične organizacijske sposobnosti, ovdje ispunite brzu prijavu.

Dekra za privremeno zapošljavanje objavila je oglas u kojem se traži Samostalni tehnolog za motore i motorna vozila (m/ž). Mjesto rada je u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb (Velika Gorica), a posao se sastoji od izrade, izmjene i nadopune tehničke dokumentacije za potrebe održavanja, te sudjelovanja u izradi terminskih i operativnih planova održavanja. Uvjeti su VSS i minimalno tri godine radnog iskustva u struci. Opširnije potražite ovdje.

Fidelta je znanstveno-istraživačka organizacija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, a trenutno je oglašeno slobodno radno mjesto: Viši znanstvenik bioanalitičar (m/ž) – jedan izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu. Kao član tima bioanalitičara u odjelu za Farmakokinetiku i metabolizam lijekova biti ćete odgovorni za razvoj i uvođenje novih analitičkih metoda temeljenih na masenoj spektrometriji, dok je za uspješno obavljanje navedenih poslova potrebno imati doktorat znanosti iz područja kemije, analitičke kemije ili biokemije. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Medtronic traži Prodajnog predstavnika odgovornog za regiju – Hrvatska, Slovenija, Albanija, BiH i Kosovo. Kompanija traži odgovornog kandidata koji brzo uči i jako je usmjeren na prodaju, te zna kako se najbolje odnositi prema klijentima. Imate li sveučilišnu diplomu, te višegodišnje prodajno iskustvo, možda ste vi pravi kandidat za ovaj posao koji uključuje i održavanje kontakta sa distributerima. Opširnije pročitajte ovdje.

Želite razvijati ili započeti svoju karijeru u prodaji? Želite dodatno ojačati svoja znanja i osjetiti što znači raditi u prodaji, surađujući s vrhunskim stručnjacima iz područja telekomunikacija? Picardo d.o.o. je Premium partner Hrvatskog Telekoma za poslovne korisnike s više od 70 zaposlenika. Ako imate smisao za komunikaciju i učenje i upravo ste krenuli u potragu za poslom u prodaji ili već imate iskustva u području prodaje, a želite se dodatno razvijati, pridružite se kao Prodajni predstavnik za prodaju poslovnim korisnicima (m/ž). Opširnije pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close