Tomislav Karamarko podnio je danas ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske demokratke zajednice.
"Mislim da je moja dužnost da vas obavijestim ono što dva tri dana u zraku visi. Podnosim ostavku na mjesto šefa HDZ-a. Smatram se odgovornom osobom, smatram da otvaram prostor za novi impuls ovim činom. Ono što sam napravio u 4 godine za HDZ i RH mislim da je dobro, i na to sam ponosan. Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku. Nakon ostavke, vjerujem da će brzo doći do novih rješenja", rekao je Karamarko.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Tko je Karamarko..uopće…? Pero7…? To si ti?
Ajmo malo o vedrijim temama
POBJEGLE RIBE IZ ROBOGOJILIŠTA – LAMLJANA…
Veli mi mama, da je stari već nekoliko dana, na području Zadra, ulovio brancina, da ga više nema kud u škrinju stavljati…I drugi se čude…svaki dan,,,brancina na udicama , nevjerojatno puno….
Došo prijatelj nuditi ribu, jer mu je previše…i drugi se dive plodnosti mora i fascinantnom ulovu…
Hvale se ribiči…
A onda se jučer saznala vijest….netko je pokidao meže u ribogojilištu…namjerno, slučajno ?Uglavnom , brancini pobjegli iz ribogojilišta Lamljana i lutaju ….pa, ako imate vrimena….bacite udice i evo …
KUŽIM. Sad tu tehnologiju treba prenijeti na Plenkovića i njegovo uplitanje / vođenje / HDZ-a……
Tudum..Cviček…?? ? Koji…?
Ovo za vino je istina. Pisala o tome….. Radi se o kvaliteti vina, koja se isporučuje u vrhunskim
hotelima…
Ja sam isti dan – popila njegovo vino – u AMFORI. i njegovo vino u njegovom restoranu…i nemoj me
zajebavati – kad pišem istinu. To nije isto vino i točka.
U Amfori se radilo u kvalitetnom vinu iz butelje …a u restoranu- isto vino- za neprepoznati…
blage veze nema s tom kvalitetom….
***gle, ja sam trostruki doktor vina, uostalom pogle mi nick 🙂 ono kaj znam je da svi ti vrhunski vinari kod sebe u OPG-u, seoskom turizmu ili restoranu imaju vrhunsko svoje vino… problem je kad ideš naručiti od njih za svoj restoran ili daljnju prodaju, e tu znaju uvaliti cvičeka i tuduma
Uključite se u raspravu