U varaždinski Hotel Park uložili 32 mil. kuna

Autor: Marija Crnjak , 03. prosinac 2015. u 21:59
U hotelu će biti zaposleno 25 ljudi

Investicija je podržana iz Fonda EU za regionalni razvoj s 12 milijuna kuna.

U gradskom parku povijesne jezgre Varaždina danas se otvara novi Park butique hotel s četiri zvjezdice, investicija vrijedna 32 milijuna kuna koja je realizirana i uz pomoć bespovratnih sredstava iz fondova EU.

Hotel će poslovati u sastavu tvrtke Gastocom, čiji nam je direktor i suvlasnik Josip Barulek otkrio da hotel planira biti otvoren cijele godine, a u Hotelu će biti zaposleno 25 ljudi "Otvorenjem ovog hotela Gastrocom nastavlja svoj rast i razvoj, a Gradu i Županiji obogaćuje hotelsku-ugostiteljsku ponudu i stvara pretpostavku za daljnji rast turističkog prometa. Ovo je za nas najznačajnija kapitalna investicija kojom želimo povećati svoju tržišnu prepoznatljivost te smještajne kapacitete visoke kategorije i pratećih dodatnih sadržaja", kaže Barulek.

Hotel ima 19 smještajnih jedinica s 46 kreveta, restoran i dvije vanjske terase, mini wellness, te višenamjensku dvoranu za sastanke sa sto mjesta. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od oko 12 milijuna kuna, a gradnja hotela započela je prije točno godinu dana. U objekt su implementirane mjere zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, ističu u Gastoconu, čime se značajno smanjuje potrošnja energije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close