Pointme ušao u TOP 20 društvenih aplikacija na Google Playu

Autor: Marta Duić , 11. lipanj 2015. u 22:01
Marko Pavičić, Mateo Stupičić i Juraj Zorić - Photo: Davor Puklavec PIXSELL

Aplikacija korisnicima omogućuje osvajanje nagrada, a tvrtkama efikasniju promociju.

Nakon završetka Student Day Festivala na kojem je aplikacija Pointme lansirana, skupila je više od 200 zadovoljnih korisnika te završio među TOP 60 novih aplikacija, ali i TOP 20 društvenih aplikacija na Google Play-u. Trenutno aplikacija broji preko 400 novih korisnika

Podsjetimo, Pointme je mobilna aplikacija u kojoj korisnik svojim objavama osvaja nagrade dok poslovni subjekt ostvaruje promociju na društvenim mrežama. Ujedno, to je i platforma koja pruža poslovnom subjektu priliku za efikasniju promociju, ali i za kreiranje ciljanih i učinkovitih marketinških kampanja te sustav za istraživanje tržišta. Pointme tim čine studenti Mateo Stupičić, Marko Pavičić, Davor Pejić, Mateo Perčinić, Juraj Zorić, Dejan Mišljenović, Luka Vukas.

Prije samog lansiranja aplikacije tim je predstavio Pointme na najvećem studentskom natjecanju u Hrvatskoj za izrađivanje mobilnih aplikacija- App Start Contestu 2015. u organizaciji studentske udruge eSTUDENT gdje su ušli u finale. U sklopu Student Day Festivala Pointme si je osigurao štand u centru Rijeke gdje je svojim promotivnim aktivnostima privukao veliki broj korisnika. Kako kažu dečki iz tima, u sklopu promocije su nudili veliki broj nagrada što je dodatno doprinijelo privlačenju korisnika.

Voditelj programerskog dijela tima, Mateo Perčinić , otkriva kako je sama priprema koju je tim odradio prije SDF-a bila ključna za tako kvalitetne rezultate. “ Veseli me činjenica što je Pointme na tržištu jer je to znak da smo odradili jako kvalitetan posao u prošlih šest mjeseci. Puno vremena smo posvetili tehničkom razvoju aplikacije da ona izgleda što kvalitetnije i bude što funkcionalnija,a i naš ekonomski dio tima odradio je velik dio posla tako da je ta sinergija rezultirala ovako kvalitetnim rezultatima”, poručuje Perčinić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close