Mediteranska jela za sudionike Poslovnog uzleta

Autor: Marta Duić , 17. svibanj 2015. u 21:59
Četiri Podravkina promotora kulinarstva predstavila svoje specijalitete

Četiri Podravkina promotora kulinarstva predstavila svoje specijalitete.

Četiri majstora Podravke opet su bila u akciji kuhanja na Poslovnom uzletu. Njihov putujući brend, kako sami sebe vole nazvati, u Splitu je pripremio ukusna jela za poduzetnike, obrtnike i uzvanike manifestacije Poslovnog dnevnika, vodeći se Mediteranom kao glavnom smjernicom u nastanku jelovnika.

"Inače organiziramo ovakve kulinarske prezentacije Podravkinih jela u skladu s trendovima i proizvodima koji su noviji na tržištu. Naše promocije, degustacije i edukacije koje omogućavamo ljudima usmjerene su isključivo na naš brend i jačanje njegove pozicije na tržištu", poručio je Zlatko Sedlanić, promotor kulinarstva, specijalist.

Na dva bogata stola u Domu Hrvatske vojske Lora mogle su se tako kušati juhe, salate, Dolcela slatki program, salate i glavna jela. "U skladu sa sezonom odlučili smo se za Podravkine krem juhe, jednu od šparoga i drugu od brokule i cvjetače, a glavna jela smo uskladili s podnebljem", kaže Sedlanić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close