U Vinkovcima Zlatna jabuka – natjecanje kuhara

Autor: Poslovni dnevnik , 20. travanj 2015. u 09:00
Natjecanje kuhara

Ovogodišnji gastronomski kup okupio je čak 11 ekipa, koje su se natjecale u tri kategorije.

U organizaciji Udruge kuhara Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatskog kuharskog saveza, u Vinkovcima je devetu godinu za redom održana Zlatna jabuka.

Zlatna jabuka svake godine okupi kuhare iz najeminentnijih hrvatskih restorana i hotela, a svi oni natječu se za glavnu nagradu, kristalnu kuhaču. Tako je bilo i ove godine, kada je gastronomski kup okupio čak 11 ekipa, koje su se natjecale u tri kategorije.

Na kraju večeri stručno povjerenstvo je najvišim ocjenama ocijenili jela Dine Bebića, Hotel The Westin, Zagreb, drugo mjesto osvojio je Ante Ojdanića, Design hostel Goli & Bosi Split, a treći je bio Erich Glavica (Gastro-chef.hr,Koprivnica). 

Komentirajte prvi

New Report

Close