"Fini zalogaj", restoran brze prehrane i njegova vlasnica Ivana Čulina, žele spojiti dva za Zagrepčane oprečna fenomena: ljubav prema ćevapima i brzi ritam gradskoga života, piše Večernji list.
Tako novi lokal u Radićevoj 8 gostima nudi "ćevape za van" ili kako se to danas popularno kaže "to go", mljeveno juneće meso s dodacima za one koji tijekom dana nemaju vremena sjesti i jesti omiljenu bosansku poslasticu.
A osim ćevapa, u 20-ak četvornih metara sa šest sjedećih mjesta i terasom gosti mogu naručiti klasičan šiš dug 30, šiška dugog 15 i šišnatora od 40 centimetara, za 24, 15 i 36 kuna.
U lokalu gdje je zaposleno osam radnika dominiraju akromatske boje zbog, kaže vlasnica, potrebe da prostor izgleda i bude čist. Osim tri glavna jela trenutačno nude i meso panirano na sezamu, omotano slaninom i punjeno sirom.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu