Tražite posao? Ovih 10 tvrtki trenutno zapošljava

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2015. u 12:00
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Sberbank Hrvatska nudi razne vrste poslova za 24 pripravničke pozicije. Ukoliko se želite prijaviti za neke od ponuđenih, javite se ovdje.

JYSK Hrvatska zapošljava osobu za vođenje društvenih mreža te održavanje imidža kompanije i koordinacije s marketinškim aktivnostima. Neke od glavnih odgovornosti su stvaranje i provođenje natječaja i dnevno komuniciranje i odgovaranje na upite klijenata putem društvenih mreža, kreiranje newslettera i optimizacija Google Adwordsa. Ukoliko znate pričati i pisati na engleskom jeziku i imate praktično iskustvo Photoshopa i Google Adwordsa, prijavite se ovdje.

PharmaSwiss je tvrtka koja je godinama prisutna na hrvatskom tržištu. Bavi se zastupanjem farmaceutskih tvrtki kao i plasiranjem vlastitih proizvoda traži suradnika za registraciju proizvoda. Od kandidata se očekuje završen fakultet biomedicinskih ili srodnih znanosti, aktivno znanje engleskog jezika te najmanje 2 godine radnog iskustva u području registracije lijekova. Opširnije pogledajte ovdje.

HGSPOT predstavlja jednog od najbitnijih sudionika hrvatske IT scene u posljednjih 15 godina traži voditelja poslovnice u Rijeci (m/ž). Ukoliko imate afinitet za prodaju i izvrsno poznajte maloprodajno tržište zadovoljavate neke od kriterija za ovo radno mjesto. Uvjeti su završeni studij i iskustvo na rukovodećim poslovima u trajanju od 3 – 5 godina. Odgovornosti su naručivanje, prijem i kontrola robe, izrada redovitih radnih izvješća te obrada i evidencija poslovne dokumentacije. Ako ste proaktivnost, samostalni i orijentirani prema poslovnim rezultatima, prijavite se ovdje.

Ako želite biti dio uspješne hrvatske priče, postanite član kompanije Pevec, koji trenutno posluje u 17 prodajnih centara na području Hrvatske. Ukoliko želite raditi u ugodnom okruženju i pridonositi ostvarenju kvalitetnih rezultata, prijavite se za mjesto Voditelja programa u prodajnom centru Zagreb – Žitnjak (m/ž). Glavna odgovornost biti će ispunjavanje ciljeva za ostvarenje plana prometa programa,samostalno upravljanje timom djelatnika i rješavanje reklamacija. Možete se prijaviti na ovoj stranici.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Garešnica a glavne odgovornosti su koordiniranje i upravljanje proizvodnim procesima proizvodnje, optimiziranje, praćenje i upravljanje kadrovima u segmentu proizvodnje te praćenje produktivnosti i uspješnosti proizvodnih operacija. Neki od uvjeta su VSS i minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Prijavite se ovdje.

Maloprodajni trgovački lanac Kaufland Hrvatska traži Rukovoditelja sektora Izgradnja (m/ž) na radnom mjestu u Zagrebu. Neki od uvjeta su VSS građevinskog, arhitektonskog ili projektantskog smjera, aktivno znanje njemačkog jezika te minimalno 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima. Glavni zadaci biti će odgovornost za raspisivanje natječaja, dodjelu i preuzimanje radova iz područja gradnje i opremanja sukladno internacionalnim i nacionalnim organizacijskim uputama poduzeća kao i zakonskim propisima. Možete se prijaviti ovdje.

Nizozemska kompanija Philips traži osobu za mjesto Prodajnog zastupnika proizvoda za oralnu higijenu. Glavne zadaće su promocija i prodaja Philipsovih proizvoda stomatolozima, odlično poznavanje tržišta i održavanje zacrtanih prodajnih kvota i rezultata. Uvjeti su visoka stručna sprema i minimalno 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima. Opširnije pročitajte ovdje.

Trgovački lanac obućom Transport Footwear vas poziva da vam vaš hobi postane zanimanje, a zanimanje hobi. Tim u Rijeci u potrazi je za poslovođom (m/ž). Zaposlenik će biti odgovoran za prodaju i savjetovanje kupaca, uredan izgled trgovine i vođenje manje skupine suradnika. Ako ste dinamični, komunikativni i ambiciozni, javite se na oglas.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. traži voditelja prodaje (m/ž) u Zagrebu. Opis posla zahtjeva pronalaženje novih dobavljača i kupaca i svakodnevni kontakt i korespondencija sa klijentima. Uvjeti su viša/visoka stručna sprema ekonomskog smjera i minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Budući zaposlenik će biti zaposlen na stalni radni odnos uz probni rok. Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close