U Rijeci otvoren najmoderniji Super Konzum u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 06. prosinac 2014. u 14:13
Arhivska fotografija: Dominik Grgurić / Pixsell

Novim konceptom i unaprijeđenim asortimanom Konzum još jednom postavlja nove standarde u trgovini.

Danas je u Rijeci, na adresi Osječka 71, otvorena Super Konzum prodavaonica s novim konceptom i unaprijeđenim asortimanom čime Konzum još jednom postavlja nove standarde u trgovini, stoji u priopćenju IM&C agencije.

Na 3000 m2 potpuno preuređenog prodajnog prostora, kupcima su na raspolaganju značajno unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, zatim mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva. Također, novi Super Konzum nudi i posebno unaprijeđen odjel ribarnice uz puno veći izbor, s naglaskom na jadransku ribu lokalnih dobavljača. 

Upravo je podrška lokalnim dobavljačima jedna od temeljnih odrednica poslovanja Konzuma te će, omogućavanjem dodatnih izlaganja njihovih proizvoda, tu podršku pružiti i proizvođačima Istre i Kvarnera. 

U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela, koja se za kupce pripremaju na licu mjesta u posebno opremljenim kuhinjama.

Nova Super Konzum prodavaonica opremljena je s 13 blagajni i 4 samoposlužne blagajne, a u sklopu prodajnog centra kupcima je na raspolaganju i veliko parkiralište s 500 parkirnih mjesta.

Rijeka je tako dobila jedan od najmodernijih Super Konzuma u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close