Teško je reći kojega povrća proizvodimo dovoljno, pada čak i proizvodnja luka i mrkve.
No, hrvatski proizvođači, da bi bili uspješniji, moraju biti organiziraniji, suvremenijih tehnologija i niže cijene rada, kazao je prof. dr. sc. Josip Borošić sa zagrebačkog Agronomskog fakulteta, domaćina 6. balkanskog simpozija o povrću i krumpiru pod pokroviteljstvom ISHS-a. Simpozij obuhvaća niz tema, od tehnologije uzgoja do zaštite bilja kako bi se poboljšala suradnja među istraživačima i proizvođačima.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu