Predstavljamo Kneju – restoran uz jahalište s konjima

Autor: Poslovni dnevnik , 02. travanj 2014. u 10:05
Restoran Kneja

U okruženju vilinske šume, livada i brezuljaka osjetite čari autohtone medimurske i internacionalne gastronomije. Uz domaće specijalitete doživjet ćete istinski užitak u jelima koja su se u ovim krajevima nekada pripremala, a u kombinaciji s modernom kuhinjom, domaćini će Vam priuštiti nezaboravni gastronomski užitak.

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom u sklopu trećeg izdanja Gastrofeja. Ono što ovogodišnje natjecanje čini posebnim je činjenica da krećemo u potragu za najboljim hrvatskim seoskim domaćinstvom – ugostiteljskim i ruralnim ambijentom koji zadovoljava sve odrednice poslovnog i gastronomskog utočišta. 

Seoska gospodarstva se sama prijavljuju na natječaj, a u ovom članku donosimo priču o drugom prijavljenom gospodarstvu – restoranu “Kneja”koji se nalazi u sastavu ogromnog i lijepo uređenog Seoskog turizma obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Juras u Malom Mihaljevcu (Prvomajska 11).

U okruženju vilinske šume, livada i brežuljaka osjetite čari autohtone međimurske i internacionalne gastronomije. Uz domaće specijalitete doživjet ćete istinski užitak u jelima koja su se u ovim krajevima nekada pripremala, a u kombinaciji s modernom kuhinjom, domaćini će Vam priuštiti nezaboravni gastronomski užitak. Uz pomno osmišljeni jelovnik u ponudi su i vrhunska vina domaćih međimurskih i hrvatskih vinara.

Ponuda

Doživite bajku uz zvukove tamburice i toplinu kamina, a u toplijim danima uživajte na velikim terasama s kojih se pruža panoramski pogled na rascvjetane livade i šume. Restoran Kneja nalazi se u Malom Mihaljevcu, 5 km sjeverno od Čakovca. Restoran je smješten u oazi mira, okružen nedirnutom prirodom na površini od 15 hektara. Cijeli je restoran građen od drvenih trupaca i kao takav je jedinstven na širem području Europe. Restoran je projektirao sam vlasnik, a izvođač radova je bila slovačka firma. Drvo, kao osnovni građevni materijal izaziva divljenje, a interijer daje romantičan, topli i intimni ugođaj.

Kneja danas upošljava 12 stručno osposobljenih djelatnika koji su maksimalno usmjereni gostima. Restoran ima HACCAP standard, integrirani sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njezine proizvodnje i distribucije. U sklopu imanja nalazi se vrt iz kojeg dolaze ekološki proizvedene i svježe ubrane namirnice.

Restoran je pogodan za sve oblike okupljanja, od obiteljskih i poslovnih ručkova i večera, do održavanja prigodnih rođendanskih proslava, krstitki, promocija,domjenaka i manjih svadbenih svečanosti. Svake subote ugođaj upotpunjuju tamburaši, a nedjeljom u vrijeme ručka cimbale. Na imanju su i štale s konjima, jahalište i šetnice, tako da možete svoj boravak upotpuniti raznim aktivnostima u prirodi. Restoran je prva faza čitavog kompleksa na kojem se nalazi jahalište s konjima, te niz drugih sadržaja. Uskoro će započeti izgradnja smještajnih kapaciteta, trim staze, skijališta i još nekih sadržaja za sve vrste gostiju i turizma. 

Kreće borba za treći Gastrofej, prijavite seosko gospodarstvo ovdje!

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ljudi, ovo je stvarno BAJKA..morate to vidjeti…..odlična hrana…
objekat vrijedan 1.3 MIL EURA…..preporučam , od srca!

New Report

Close