Ministar Maras danas na predstavljanju velikog projekta Poslovni uzlet

Autor: Poslovni dnevnik , 06. ožujak 2014. u 11:40
Riječ je o cjelogodišnjem projektu tijekom kojeg će Poslovni dnevnik, u suradnji s Ministarastvom poduzetništva i obrta te partnerima, promovirati male i srednje poduzetnike te im omogućiti alate za još bolji uspjeh; (Photo: Goran Jakus/PIXSELL)

Poslovni dnevnik u petak, 7. ožujka, u 10.30 sati, predstavit će projekt Poslovni uzlet, namijenjen poticanju malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj.

Poslovni dnevnik danas u 10.30 sati, predstavlja projekt Poslovni uzlet, namijenjen poticanju malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj. Riječ je o cjelogodišnjem projektu tijekom kojeg će Poslovni dnevnik, u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta te partnerima, promovirati male i srednje poduzetnike te im omogućiti alate za još bolji uspjeh.

Konferencija će se održati u zgradi Poslovnog dnevnika/Večernjeg lista u Oreškovićevoj 6H/1, 2. kat, s početkom u 10.30 sati. 

Na konferenciji će sudjelovati Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika, Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca te predstavnici glavnih partnera projekta – Hrvatskog Telekoma, Privredne banke Zagreb, Croatia osiguranja te Gebrüder Weissa.

Više o Poslovnom uzletu doznajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Tko je ministar Maras?
Čovjek se zalaže za ukidanje ili smanjenje članarina za komore, Gospodarsku i Obrtničku. Koliko košta njegovo (izmišljeno) ministarstvo koje generira 10x više troška i sigurno neće postojati već u sljedećem mandatu. Zašto to ne ukinuti već danas? Svi bi profitirali osim njegovih partijskih drugova i plavuše koja ga prati s blokićem u ruci.

New Report

Close