Maras: Upravi HBOR-a ističe mandat i očekujem promjene

Autor: Ante Pavić , 17. veljača 2014. u 11:00
Gordan Maras (Patrik Macek/PIXSELL)

“Ja sam najviše zainteresiran za poslovanje HBOR-a jer gotovo 80 posto kredita HBOR-a ide malim i srednjim poduzetnicima”, kazao je Maras.

"Upravi HBOR-a ističe mandat i očekujem promjene", odgovorio je ministar Gordan Maras na pitanje očekuje li smjenu dugogodišnjeg predsjednika Uprave HBOR-a Ante Kovačeva. Ponovio je kako HBOR mora biti transparentan i da će svoje mišljenje reći tijekom rasprave o HBOR-u.

"Ja sam najviše zainteresiran za poslovanje HBOR-a jer gotovo 80 posto kredita HBOR-a ide malim i srednjim poduzetnicima", kazao je Maras.

Gordan Maras inače je danas u Ministarstvu poduzetništva i obrta sudjelovao na prezentaciji programa Poduzetnički impuls za 2014. godinu.

Komentari (2)
Pogledajte sve

I mi očekujemo promjene (čitaj: da nam povjesne štetočine sjaše s grbače) u vidu ostavke ovog i inih nesposobnih ministara!

Nadana u HBOR, a Kovačeva u HGK…Nadan će nabaviti kolekciju umjetnina za HBOR jer su u tome deficitarni, a Kovačev će podijeliti kredite iz HGK i pretvoriti ga u uspješnu financijsku instituciju za podobne (za jamstva može uzimati i umjetnine…uz konzultacije sa Nadanom, naravno).

New Report

Close