CO ima uhodan posao, nije kreditno optrerećeno, otkud onda tako mali interes?

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2013. u 13:55
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

HSS smatra da je prodaja Croatia osiguranja božićno darivanje.

HSS smatra da je prodaja Croatia osiguranja božićno darivanje. "Pomalo i začuđuje tako mali interes za društvo koje ima ogroman broj nekretnina na najboljim lokacijama u hrvatskim gradovima, društvo koje ima uhodan posao, društvo koje nije kreditno opterećeno. Nije li darivanje i 29 milijuna kuna koje je Vlada predvidjela za konzultante koji su pripremili prodaju?", pitaju se iz Hrvatske seljačke stranke.

"Dobar dar od 10 milijuna kuna bio je i priprema prodaje HPB. Prodaja srećom nije uspjela, ali 10 milijun kuna proračunskog novca je potrošeno. I kako onda reći da je naša Vlada neosjetljiva, pogotovo prema građanima? HSS pita: Koliko su stvarno plaćene konzultantske usluge pripreme za prodaju HPB? Ako je to planirani iznos od 10 milijuna kuna, od kuda Vladi u ovim teškim vremenima toliki iznos, tko će preuzeti odgovornost za uludo potrošen novac? Za HSS je neprihvatljivo da za takav promašaj nitko ne preuzme odgovornost, a pogotovo iz razloga što se na jednoj strani nemilice troši, a istovremeno se, također nemilice udara po građanima, kao na primjer u zadnje vrijeme po učiteljima. Za HSS je neprihvatljivo da za konzultante ima, a za učitelje nema", navode u priopćenju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Milanovićev vjenčani kum koji živi u SAD ima konzultantsku tvrtku. Taj isti je prodavao nekretnine po Zagrebu koje je sve stekao za vrijeme Račanove SDP vlasti. Čudno kako novinari ne istražuju tko su svi ti silni konzultanti jer za sve SDP treba neke skupo plaćene konzultacije. Koja je tu razlika od Fimi-Medije?

New Report

Close