Kosor više ne da Vladinim autima pred zgradu Skupštine

Autor: Agencija VLM , 16. prosinac 2013. u 14:22
Darinko Kosor. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Šef Gradske skupštine navodno je dao ukloniti nekoliko službenih vozila Vlade RH, koja su bila parkirana na mjestima za gradsku upravu i Skupštinu. Godinama se ondje parkiraju iako ne bi smjela. No, pauk aute nije odveo jer su Vladini vozači bili blizu.

Službeni automobili hrvatske Vlade neće više moći slobodno parkirati pred zgradom Gradske skupštine, u Ćirilometodskoj. Ostanu li – nestat će – odnijet će ih pauk!

Šef Skupštine Darinko Kosor, kako piše Zagrebancija.com, prošlog je utorka pri dolasku na radno mjesto pred Skupštinom uočio više crnih vozila, koja pripadaju Vladi. Odlučio ih je ukloniti zvanjem Zagrebparkingove službe za odnošenje i razmještanje vozila, koja je istom stigla, zajedno s policajcima i prometnim redarima.

No, Vladini vozači imali su sreće, auti im nisu završili na deponiju jer su se odmah pojavili, no redari su im zaračunali kazne. Ceh će tako država podmiriti Gradu. Razlog je ovoj akciji, kako se doznaje, u činjenici što su Vladini auti činili prekršaj, budući da su bili parkirani na mjestima rezerviranima samo za vozila gradske uprave i skupštine.

Kosor je, čini se, samo postupio prema propisima, a je li to bio tek hir ili početak trajne primjene pravila, tek treba vidjeti.

Komentirajte prvi

New Report

Close