Svaki dan prerade 2.000 litara mlijeka, njihov sir pronašao je put u Europu

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2013. u 13:52
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Mlijeko otkupljuju od malih proizvođača iz okolnih mjesta.

Sirana I-PAK u Pakovom selu preradi svakodnevno oko 2.000 litara mlijeka i prerađuje ga u razne vrste sireva.

Mlijeko otkupljuju od malih proizvođača iz okolnih mjesta, a njihovi sirevi su pronašli svoj put u Europu. 

Ovo je proces nastajanja sireva:

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koja sramota toliko naslikavanja i hvaljenja za proizvode..toliko mlijeka u cijeloj zupaniji nema.Gdje su ti ljudi koji kontroliraju porjeklo mlijeka nigdje se ne spominje neplaceno mlijeko seljacima jadnim ljudima i poticaji seljacima kojima je to jedini izvor prihoda.A da ne govorimo o dugovanjima prema ostalima.SRAMOTA DA VAS BUDE….

New Report

Close