Nutricionistkinja Darija Vranešić Bender, poznata po popularizaciji struke kojom se i klinički bavi danas će promovirati svoju novu knjigu ‘Priče o hrani/od mesa do moussea’. Promociju će voditi poznati kolumnist Ivica Prtenjača, o knjizi će govoriti recenzentica Donatella Verbanac, kritičar i hedonist Radovan Marčić, chef i konzultant Mario Čepek, urednica Renata Pondeljak Matijević te izdavač Dragan Bralić, a gostovat će i Jasna Duspara s portala Zdravakrava i Nedan Fabijanić iz magazina Iće i piće. Ljubitelji stručne ali i zabavne gastro-kulture autoricu Vranešić Bender već znaju po knjizi “Hrana pod povećalom”, a u svom novom djelu razotkriva kemiju hrane kuhinji.
Nutricionistkinja Darija Vranešić Bender, poznata po popularizaciji struke kojom se i klinički bavi danas će promovirati svoju novu knjigu ‘Priče o hrani/od mesa do moussea’.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu