U suradnji Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko goranske županije, izrađeni su Vodič dobre higijenske prakse za trgovinu u poslovanju s hranom i HACCP vodič – praktična provedba HACCP sustava za trgovinu. Vodiči su pozitivno procijenjeni od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te se smatraju nacionalnim vodičima, koji su primjenjivi u sektoru trgovine. Vodič se u ovom prvom izdanju objavljuje kao Internet izdanje. Sve konstruktivne i kratko obrazložene sugestije šaljite na e-mail cehovi@hok.hr, kako bi sljedeće izdanje bilo kvalitetnije.
Vodiči su pozitivno procijenjeni od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu