Pobrinite se da ove jeseni udovoljite isključivo sebi!

Autor: Sponzorirani članak , 13. rujan 2013. u 10:51
Press foto

Liburnia Riviera Hoteli osiguravaju jedinstveno iskustvo koje nadilazi samo hotelski smještaj.

Zamislite jesen na Opatijskoj rivijeri. Ona odiše smirujućim tonovima prirode, a ugodno tople zrake sunca mame na duge šetnje uvijek zelenim parkovima i šarmantnim zavijucima morske obale. Pokrijte se dekicom na jednoj od terasa, i iskušajte neke od delicija ovog područja kao što su ježići, rolade, ili torte od maruna i ostalih sezonskih delikatesa. No, da bi doživljaj bio potpun, morate probati medicu – spoj domaće rakije loze i prirodnog meda bagrema, koja će Vam zagolicati osjetila.

Liburnia Riviera Hoteli osiguravaju  jedinstveno iskustvo koje nadilazi samo hotelski smještaj. Osiguravaju  prvoklasni komfor, ugodnu i intimnu atmosferu, mediteranski šarm, ljekoviti morski aerosol… i naravno dugu tradiciju turizma. Luksuzno opuštanje duha i tijela pronađite već od 417,00 kn po osobi za polupansion smještaj u odabranoj sobi (dnevno bogati buffet doručak i buffet večera), uz piće dobrodošlice „medica“ (rakija od meda), čokoladne minjone u sobi, kavu i degustaciju 3 kolača. Sve što Vam treba za mir nalazi se u ponudi WOW Jesen – za više informacija o ponudi pogledajte ovdje.

Wellness oaza za potpuni detoks tijela i uma

Odmor u jesen također može biti savršena prilika da svom tijelu posvetite pažnju nakon iscrpljujućeg radnog ritma, te da se uz umirujuće masaže i opuštanja pripremite za nove radne pobjede. U wellness i spa centru FIVE ELEMENTS petozvjezdanog hotela Ambasador u Opatiji oslobodit ćete tijelo negativnih učinaka kojima je bilo izloženo tijekom godine.  Spa zona uključuje finsku saunu, tursku kupelj, bio saunu, masažne tuševe, ledenu fontanu, relax zonu, grijane ležajeve, whirlpool za 7 osoba, COCOON – sobu s vodenim krevetima i još mnoge zanimljive proizvode i usluge kojima Vas profesionalno i nasmijano osoblje dočekuje. No, to nije sve, za prethodnu najavu spa tretmana dobivate dodatnih 20 % popusta na sve wellness usluge. Osigurajte si svoj relax tretman!

 

Jesenka gastro meka

Najpoznatija jesenska gastronomska manifestacija MARUNADA ove godine Vas čeka 40-ti put na kušanju raznih jela i slastica spravljenih od čuvenih lovranskih kestena – maruna . Tjedan od  11.10.2013. do 27.10.2013. obilježen je  pravom gozbom za sladokusce: kolači, slastice i ostala jela od kestena (maruna), spravljena po starim domaćim receptima. Uz zabavni program u restoranima Lovrana i Remisens Family Hotela Excelsior , na ulicama starog grada posvuda će Vas mamiti bogata gastronomska ponuda kolača i slastica. U živopisnoj vrevi ovdje se možete  zabaviti i provesti neobavezne i ugodne trenutke kušajući usput jedinstvene hrvatske delicije.                                                                      

Možete li se zamisliti kao dobitnika nagrade osmodnevnog noćenja u hotelu sa 4 zvjezdice u srcu jedne od najljepših rivijera na svijetu – Opatiji? A sad zamislite da nagrada vrijedi i za vašu bolju polovicu (partner, prijateljica ili dijete?)Sljedeći korak je jednostavan, odvojite 5 minuta i napišite komentar o Liburnia Riviera objektu koji ste imali prilike posjetiti.  Postajte svoj komentar na jednom od turističkih portala Tripadvisor, Zoover ili Holidaycheck – jer vaše mišljenje je bitno!

Screenshot/kopiju teksta s Vašim komentarom pošaljite na mail marketing@liburnia.hr, i ući ćete u bubanj za glavnu nagradu – smještaj u trajanju 7 noći  za 2 osobe u jednom od naših prekrasnih hotela s 4 zvjezdice. Prilikom slanja e-maila obavezno pošaljite svoje ime, prezime, i opcionalno telefonski broj.

Nagradna igra traje do 30.09.2013., a odnosi se na rezervaciju za boravke do 15.10.2013 do 26.12.2014., ovisno o raspoloživosti kapaciteta. Možda upravo Vi doživite idilu jesenskog boravka u Opatiji, potpuno besplatno. 

Zaigrajte s Liburnia Riviera Hotelima!

New Report

Close