Liburnia Riviera Hoteli kupili trgovačko društvo Hoteli Cavtat

Autor: Marija Crnjak , 04. srpanj 2013. u 13:16
Igor Šehanović. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kupnjom 80,8 posto dionica Hotela Cavtat Liburnia ima obvezu objaviti ponudu za preuzimanje svih dionica Društva s pravom glasa.

Turistička tvrtka Liburnia Riviera Hoteli objavila je da je kupila trgovačko društvo Hoteli Cavtat. Opatijski LRH, za kojeg se već neko vrijeme priča da ima ambicije na jugu Jadrana, potpisao je danas kupoprodajni ugovor te tako stekao oko 80,8 posto dionica trgovačkog društva Hoteli Cavtat. Hoteli Cavtat raspolažu s 1236 kreveta, odnosno 618 soba u hotelima Epidaurus  i Albatros u Cavtatu koji su kategorizirani s 3 i 4 zvjezdice.

Hoteli Cavtat su u 2012. ostvarili oko 77,6 mil. kn prihoda te oko 17,4  mil.kn  financijskog rezultata (mjerenog kao neto dobit plus amortizacija). Uprava Liburnia Riviera Hotela smatra da će budućim kvalitetnim radom u području restrukturiranja, vođenja i razvoja povećati financijske rezultate, a time i vrijednost Hotela Cavtat, izvijestio je predsjednik Uprave LRH Igor Šehanović.

Kupnjom 80,8 posto dionica Hotela Cavtat Liburnia ima obvezu objaviti ponudu za preuzimanje svih dionica Društva s pravom glasa, i prilikom te objave bit će poznat i okviran iznos transakcije.   

Komentirajte prvi

New Report

Close