Marasovo ministarstvo pomaže vam u pisanju projekata teških milijune

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2013. u 12:04
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Od 15. srpnja bit će raspisan natječaj vrijedan 30 milijuna eura, a ministarstvo nudi besplatne usluge savjetovanja u vrijednosti do pola milijuna eura.

 U Ministarstvu poduzetništva i obrta održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena objava javnog poziva za iskaz interesa poduzetnika za pripremu projektnih prijedloga za Europski fond za regionalni razvoj 2014 – 2020.

Kroz javni poziv stvorit će se indikativna lista projekata od kojih će najmanje 10 biti pripremljeno za daljnje financiranje.

Poziv je namijenjen pripremi projektnih prijedloga za programe bespovratnih potpora koji će se financirati iz strukturnih fondova. Objavu poziva najavio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras. Njegovu prezentaciju pročitajte u prilogu. 

Od 15. srpnja bit će raspisan natječaj vrijedan 30 milijuna eura, a ministarstvo nudi besplatne usluge savjetovanja u vrijednosti do pola milijuna eura, kako bi pomogli ljudima s pripremom projekata. Natječaj za pomoć trajat će do 30 lipnja. U obzir dolaze projekti minimalno vrijedni milijun, a maksimalno 6 milijuna eura, a koji spadaju u sektore industrije i usluga te turizma. Kroz fondove će se financirati do 50 posto projekta pa će tako gospodarstvenici moći dobiti od pola do tri milijuna eura po projektu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Tržišna ekonomija? Fondovi, fondovi..netko će dati novac

New Report

Close