Konzum otvorio benzinsku postaju u Sesvetama

Autor: Poslovni.hr , 16. studeni 2012. u 10:52
Konzum benz

U potpunosti automatizirana, samonaplatna i samoposlužna benzinska postaja, otvorena je od 0-24 sata.

Jučer je otvorena nova benzinska postaja Konzum benz Sesvete na adresi Bjelovarska 48b u sklopu parkirališta Super Konzuma Sesvete, priopćeno je iz kompanije. Radi se o trećoj Konzumovoj samonaplatnoj benzinskoj postaji u Hrvatskoj, a u ovoj godini Konzum je također otvorio Konzum benz postaje u Ulici grada Vukovara u Zagrebu i u Ivanić Gradu. Povodom otvorenja korisnicima će biti omogućena kupnja goriva po promotivnim cijenama.

Konzum benz u Sesvetama, u potpunosti je automatizirana, samonaplatna i samoposlužna benzinska postaja, otvorena od 0-24 sata. U sklopu ove benzinske postaje nalaze se  2 agregata s ukupno 4 mjesta za točenje najkvalitetnijih benzinskih i dizelskih goriva koja zadovoljavaju prvu klasu EURO 5 norme goriva. Uz promotivne cijene ostale pogodnosti za korisnike uključuju; sve mogućnosti plaćanja (uključujući i kombinaciju različitih načina plaćanja) te potpunu kontrolu nad cijelim procesom točenja i naplate goriva. Na takav način ova usluga postaje efikasnija, brža i lakše dostupna u svako doba dana. U prvih mjesec dana poslovanja, svim korisnicima će na raspolaganju biti i zaposlenici ove benzinske postaje koji će im olakšati snalaženje i korištenje nove usluge. 

Konzum je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo samonaplatne benzinske postaje, kao moderni maloprodajni koncept koji je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima. Cilj ovog projekta je pružanje dodatnih prednosti za sve kupce kao i mogućnost relizacije nekoliko važnih usluga na jednom mjestu. Projekt izgradnje novih Konzum benz postaja razvijat će se i u budućnosti na nekoliko novih lokacija diljem Hrvatske, zaključuje se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close