‘Milka Mesić zaradila je 33 tisuće, a kupila stanove za čak 1,8 milijuna kuna!’

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2012. u 09:10

Jutarnji list izvijestio je kako je Porezna uprava na zahtjev Općinskog kaznenog suda u Zagrebu ustanovila da je Milka Mesić, supruga bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, tijekom 2010. godine ostvarila 33.192,96 kuna mirovine, a stekla je nekretninu na adresi Borčec 68 u vrijednosti 1,871.687,48.

“Iako je očit nerazmjer između onoga što je Milka Mesić uprihodovala te potrošila 2010., nitko dosad nije istražio kako je to moguće. Državne institucije očito su povjerovale bivšem predsjedniku Mesiću da su mu novac posudili prijatelji čiji identitet odbija otkriti”, piše list.

Tek je prekjučer iz USKOK-a stigla neslužbena potvrda da se provode preidstražne radnje zbog anonimne prijave u kojoj se postavlja pitanje porijekla novca kojim je supruga bivšeg predsjednika kupila dva stana u podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna kuna u gotovini, spominje se u tekstu.

(pd)

Komentari (7)
Pogledajte sve

konačno će i njegove obrve uskoro biti u funkciji, da mu znoj ne ide u oči

Ha hebiga, kad zna birati prijatelje…mene moji prijatelji traže da im nofce posudim….

mesić joj posudio iz fonda za nezbrinutu djecu radnog naziva " Dunja i Saša "

Nije korektno razapinjati fizičku osobu radi kupnje nekretnine. Veći je problem što država koja nema novca financira ured bivšeg predsjednika – A NE MORA ! Očito se radilo o političkoj trgovini i BRATIMLJENJU prije koju godinu. Drugi je problem da bivši predsjednik Republike ne želi reći građanima odakle mu imovina dok ga u isto vrijeme ti isti građani poštuju i financiraju.

New Report

Close