McDonald’s u ratu s umirovljenicima

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2014. u 12:39
Reuters

“Ovo je McDonald’s, a ne umirovljenički dom”, tvrdi upraviteljica filijale u Queensu Martha Anderson, objašnjavajući kako su umirovljenici nepoželjni jer zauzimaju kupcima mjesto.

Jedna McDonald's filijala u New York ima duže vrijeme problema sa skupinom korejskih umirovljenika koji svakodnevno tamo dolaze sjediti u  poslijepodnevnim satima te ostanu u restoranu i po nekoliko sati, prenosi Bussinesinsider.

Uprava filijale iz Queensa tvrdi da su umirovljenici nepoželjni, jer već nekoliko mjeseci zauzimaju mjesto drugim kupcima. Dok upraviteljica navodi da je od studenoga četiri puta pozvala policiju jer je nekoliko regularnih gostiju zahtijevalo povrat novaca kako nisu uspjeli naći slobodno mjesto za sjediti.

Jedan od korejskih umirovljenika je nakon dolaska policije napustio restoran, prošetao nekoliko ulica te se kasnije vratio u filijalu. Umirovljenici koriste prostore McDonald'sa za 'tračanje i rasprave o politici bez da naručuju hranu', kaže zamjerka.

Međutim, ovo nije prvi put da je McDonald's zabranio određenoj grupi dolazak u njihov restoran. Naime, već ranije je londonska filijala pokušala zabraniti posluživanje tinejdžera poslije 19 sati, zbog čega se svjetski lanac restorana brze prehrane morao i javno ispričati.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close