FOTO: Valamar u pet godina uložio 300 milijuna kuna u Lanternu

Autor: Poslovni.hr , 07. kolovoz 2018. u 11:56
Foto: Valamar

Resort u špici sezone dnevno ugosti i do 10,5 tisuća turista.

Valamar Riviera je u  Lanterna Premium Camping Resort u Poreču uložila ukupno više od 300 milijuna kuna u pet godina, od čega je samo lani uložena gotovo trećina iznosa, odnosno 98 milijuna kuna, a od ove godine gostima su na raspolaganju novi Maro Premium Village, camping homeovi ili glamping šatori potpuno prilagođeni  djeci, sportska zona V Sport Park, novi premium homeovi i premium camping suitevi u Marbello Premium Villageu, novi glamping šatori i nova plaža za goste Glamping Villagea,  Mezzino Street Food te duže biciklističke i pješačke staze. Samo prošle godine u Lanterna Premium Camping Resortu zaživjela su 23 nova koncepta, pohvalili su se iz Valamara.

„I dalje razvijamo tematska naselja jer je potražnja za njima sve veća",  kaže Bruno Radoš, direktor operacija za kampove, te ističe da Valamar postavlja nove standarde, tako da omogućava plasman lokalnih proizvoda u turizmu, a gostima pruža autentičan doživljaj.

Resort u špici sezone dnevno ugosti i do 10,5 tisuća turista. U Valamaru podsjećaju da je prošle godine otvoren je Happy Dog Premium Village za koji je Lanterna Premium Camping Resort dobio nagradu za inovaciju te je na Danima hrvatskog turizma proglašen Najboljim kampom u Hrvatskoj, a ujedno i Najboljim velikim kampom. Inače, resort je jedan od 39 članova udruženja Leading Campings of Europe, a nizozemski ANWB lani ih je svrstao među četiri najinovativnija u Europi.

Komentirajte prvi

New Report

Close