Nove zrakoplovne linije: Iz Osijeka na more za 200 kuna i sat vremena

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2016. u 11:05
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Plod je to suradnje Zračne luke Osijek s tvrtkom Trade air. Zrakoplov s 19 mjesta prema Zagrebuletjet će tri puta tjedno, s dvostrukom rotacijom, tako da će i putnici iz Zagreba moći ujutro stići u Osijek i navečer se vratiti, i to za 35 minuta.

Osječani će od srpnja na more jeftinije i brže nego ikada, i to zrakoplovom. Otvaraju se nove domaće linije od Osijeka prema Rijeci, Puli, Splitu i Dubrovniku te, naravno, Zagrebu.

Promotivne su, tako, i cijene karata, a po smjeru se kreću već od 200 kuna. Plod je to suradnje Zračne luke Osijek s tvrtkom Trade air. Zrakoplov s 19 mjesta prema Zagrebuletjet će tri puta tjedno, s dvostrukom rotacijom, tako da će i putnici iz Zagreba moći ujutro stići u Osijek i navečer se vratiti, i to za 35 minuta.

Komentari (3)
Pogledajte sve

U redu je da plaćate, treba uvesti potpuno besplatne letove da slavonci vide kako se živi u metropoli i ostatku hrvatske.

staje li se na janjetinu na Jablanici

Cisto za informaciju da znate da i vi placate ove letove iz osijeka.naime bivsi ministar esdepeovac pajdas je trade airu ,u vlasnistvu mihajla cvijina dao 17milijuna kuna godisnje za ove letove . nadam se da ih dorh i uskok imaju vidu.gdje su posteni mostovci da ovo ispitaju. Mozda premjestaju stiropol.

New Report

Close